• DRODZY RODZICE

NIEDŁUGO OBCHODZIMY ŚWIATOWY DZIEŃ ŻYCZLIWOŚCI
        I POZDROWIEŃ
        . JEST TO NIETYPOWE ŚWIĘTO, KTÓREGO CELEM JEST PODNIESIENIE NASZEJ ŻYCZLIWOŚCI I UPRZEJMOŚCI NA WYŻSZY POZIOM.

W ZWIĄZKU Z TYM, DZIECI ZOSTANĄ DOBRANE W PARY I ICH ZADANIEM JEST PRZYGOTOWANIE W DOMU WŁASNORĘCZNIE KARTKI OKOLICZNOŚCIOWEJ DLA WYBRANEGO DZIECKA.

LICZY SIĘ POMYSŁ ORAZ KREATYWNE PODEJŚCIE DO TEMATU. TECHNIKA WYKONANIA PRACY JEST DOWOLNA.

PROSZĘ DOSTARCZYĆ KARTKI DO 20.11.

DZIECI Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ UCIESZĄ SIĘ  OTRZYMUJĄC W TYM DNIU KARTKĘ Z ŻYCZENIAMI ORAZ ŁADNYM OBRAZKIEM OD KOLEGI/ KOLEŻANKI Z GRUPY J

• Kontakty

• "Mali Przyrodnicy"
      • 61 426-16- 01